Linked Questions

10 votes
1 answer
1k views

Why does the order of arguments in Show influence the result? [duplicate]

I am wondering why there is a difference in the results from evaluating the two expressions, which differ only in the order of the arguments given to Show. When I ...
Lawerance's user avatar
  • 517
3 votes
2 answers
2k views

Plot graphs together Using ListPlot [duplicate]

How can I plot two graphs together generated from ListPlot or ListLinePlot command, both t and s have the same number of elements. I thought Show would solve the problem however it does not, it just ...
Crisp's user avatar
  • 341
0 votes
2 answers
881 views

Multiple plots with insets within Show [duplicate]

I wonder why I cannot see the second inset by using this code ...
Fabio's user avatar
  • 1,357
3 votes
2 answers
561 views

Show does not combine the plots [duplicate]

i've the following problem: because it's not possible to plot complex numbers (or is it?) i created my own "function": ...
Phab's user avatar
  • 31
0 votes
2 answers
347 views

Not seeing line defined in an Epilog option [duplicate]

In the following code, the line defined in Epilog option of my 2nd parametric plot doesn't show up in the content pane of my ...
Farshid's user avatar
  • 179
3 votes
1 answer
558 views

Why will points in the Epilog "get lost" when combining two plots using Show? [duplicate]

I need to mark four points in a single graph, math does it separately, but when I put together both graphs, two points of a line disappear, I really do not know why. ...
Chris Schwenke's user avatar
2 votes
1 answer
405 views

Show command missing red dots from one of the function [duplicate]

I am facing an issue when trying to use Show command to show multiple graphs within one graph. Show command only shows red dot from one of the graph. ...
Onizuka's user avatar
  • 349
2 votes
3 answers
89 views

Manipulate does not display the output from a Show correctly [duplicate]

The following code does not display the Plot correctly. Specifically, the Plot axes are not displayed in the output. ...
BenW's user avatar
  • 21
2 votes
2 answers
119 views

Strange behavior with Show command [duplicate]

I enter this: ...
David's user avatar
  • 14.9k
1 vote
1 answer
170 views

Not getting the range I want when plotting a function with Show [duplicate]

I have a problem with plotting a piecewise defined function with "Show". My code is ...
user104857's user avatar
1 vote
1 answer
87 views

Order of "show" changes ranges [duplicate]

I am trying to superimpose two plots: a ContourPlot and a LogLogPlot. Even though they both have the same range individually, when I "show" both of them, the range of one is wrong (depending on which ...
flyingdutchman's user avatar
1 vote
0 answers
171 views

Plot with Epilog doesn't show up in Show [duplicate]

I start with: With[{r = 0.3, q = 10}, ans = NSolve[r u (1 - u/q) - u^2/(1 + u^2) == 0, u] ] Then: ...
David's user avatar
  • 14.9k
2 votes
1 answer
98 views

Problem with using PlotLabels or PlotLegends as an option for Show[] [duplicate]

As mentioned in the documentation for Show[]: Show allows any option that can be applied to graphics to be given. I have the following code: ...
Alex97's user avatar
  • 410
1 vote
0 answers
88 views

The Show function consistently only shows the first graph [duplicate]

The whole purpose of the Show function is to be able to compare multiple graphs, but mine just plots the first one. I've cleared all, and Cleared Global multiple times--and redefined data1. This isn't ...
Elizabeth Kaiser's user avatar
1 vote
0 answers
61 views

Show — autorange possible? [duplicate]

Given the following simple code: ...
Conrad's user avatar
  • 723

15 30 50 per page