4
$\begingroup$

I have an issue with the debug tools window. It appears on its own periodically. I have turned it off in the Evaluation menu, and have gone to "Debugger Controls" and deselected "Show Debugger Tools Window". When I try to move it, it goes away, then comes back in a few minutes. Rebooting does not help. It happens on all notebooks. I am using Mathematica 10 for students. Any suggestions, besides uninstall/reinstall?

$\endgroup$
2
  • $\begingroup$ Welcome to Mathematica.SE! I suggest that: 1) You take the introductory Tour now! 2) When you see good questions and answers, vote them up by clicking the gray triangles, because the credibility of the system is based on the reputation gained by users sharing their knowledge. Also, please remember to accept the answer, if any, that solves your problem, by clicking the checkmark sign! 3) As you receive help, try to give it too, by answering questions in your area of expertise. $\endgroup$
    – bbgodfrey
    Mar 5 '15 at 0:41
  • $\begingroup$ Related question (how it is supposed to work): (6807) $\endgroup$
    – Mr.Wizard
    May 15 '15 at 1:30
5
$\begingroup$

I have the same problem. I contacted mma support (I have a premier license) and they said that this is a bug. I reported this problem in version 10.0.0 and it still exists in 10.0.2.0, so who knows when it will be fixed.

$\endgroup$
1
  • $\begingroup$ This bug remains in the 11.0 version. $\endgroup$
    – Louis Yang
    May 11 '18 at 6:59

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.