1
$\begingroup$

Has anyone noticed the following?

  1. Sometimes when I bring up the Help->Wolfram Documentation there is no text field to type into.

  2. When I bring up Find and Replace there are two text fields for Find: and Replace with: but no other controls or buttons (No buttons Find Next, Find Previous, Replace etc). In this case on my system - win7-64 - the dialog box is unnaturally tall (whole height of screen).

  3. Syntax highlighting seems somewhat erratic - defined symbols stay the wrong color for a while. Symbols that are part of a function signature, say f[x_]:=... stay the wrong color for a while as well.

Restarting Mathematica restores these.

$\endgroup$
  • $\begingroup$ Sounds like a good list of problems to send to WRI support. I don't have them. $\endgroup$ – C. E. Aug 20 '14 at 16:57
  • 1
    $\begingroup$ I definitely have noticed #3. FWIW, $Version evaluates to "10.0 for Mac OS X x86 (64-bit) (June 29, 2014)" $\endgroup$ – evanb Aug 20 '14 at 23:32
  • $\begingroup$ I'm on Linux and I've been experiencing (1) for many versions and still do, so I'm pretty much used to it. I think it's a problem with the graphics toolkit they are using. For me the text field is restored when I click into the general area where it's supposed to be. I can also confirm (3), but again, I've had that problem in earlier versions. $\endgroup$ – sebhofer Aug 21 '14 at 7:28
  • $\begingroup$ Reported to WRI support. $\endgroup$ – Ymareth Aug 21 '14 at 8:05

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.