21
$\begingroup$

Is it possible to format usage messages (with italic arguments etc) such that Mathematica 9 still parses function templates correctly?

For example, plain usage messages work when pressing Ctrl+Shift+K:

enter image description here

But formatted ones don't:

enter image description here

Note that this does work correctly on Mathematica 8, so I guess this is a bug on Mathematica 9.0.1. Nonetheless, is there a workaround?

$\endgroup$
5
  • $\begingroup$ There are also major problems with this functionality working with add-on packages too. $\endgroup$
    – wolfies
    Aug 8 '13 at 19:13
  • $\begingroup$ I have reported this as a bug. Thanks. $\endgroup$
    – user21
    Aug 9 '13 at 7:41
  • $\begingroup$ @Teake Did you get any response from Wolfram Tech Support confirming this is a bug? If so, could you please post it as an answer? $\endgroup$ Jan 20 '14 at 17:18
  • $\begingroup$ I didn't report this; perhaps @user21 received some feedback? $\endgroup$ Jan 20 '14 at 20:30
  • $\begingroup$ @TeakeNutma user21 does not care :) so maybe you could report this? :) $\endgroup$
    – Kuba
    Apr 26 '14 at 8:03
7
$\begingroup$

This specific example works Mathematica 10.0.2:

enter image description here

However, there are several variations that do not work and these are tracked by Wolfram, currently as an open issue [247087].

Here is a slight modification of the original example which does not work:

enter image description here

$\endgroup$

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.