1
$\begingroup$

I have been using IGraphM without any problem until today. My Codes using IGraphM started to give me the following errors and I do not know why. Maybe someone knows why and how to solve it.

MessageName::messg: IGraphM`LTemplate`Classes`IGlobal::usage cannot be  set to StringTemplate[class ``: ``][IGlobal,    StringTemplate[`` ``(``)][Void, init, ]
StringTemplate[`` ``(``)][Void, seedRandom, Integer]
StringTemplate[`` ``(``)][UTF8String, version, ]
StringTemplate[`` ``(``)][UTF8String, compilationDate, ]
StringTemplate[`` ``(``)][Boolean, infOrNanQ, Constant List<Real, _>]
StringTemplate[`` ``(``)][Boolean,\[Ellipsis] t List<Real, 2>]
StringTemplate[`` ``(``)][List<Complex, 1>, takeUpperComplex, Constant List<Complex, 2>]
StringTemplate[`` ``(``)][List<Integer, 2>, upperIndexPairPositions, Constant List<Integer, 2>, Integer]
StringTemplate[`` ``(``)][List<Integer, 2>, lowerIndexPairPositions, Constant List<Integer, 2>, Integer]]. It must be set to a string.
$\endgroup$
3
  • 1
    $\begingroup$ Can you provide a MWE, not just the error messages? $\endgroup$ Commented Jan 24, 2021 at 1:37
  • $\begingroup$ @Rohit Namjoshi: There is no example because I just want to recall the code << IGraphM and << BoolEval. The messages referred to come when I invoke the above commands. $\endgroup$ Commented Jan 24, 2021 at 14:19
  • $\begingroup$ @Rohit Namjoshi: It is to my surprise that after restarting my computer, the error messages referred disappeared. The problem might be that internal processing of my computer has messed up due to heavy computations. Now I have no problem, and all is working as expected. $\endgroup$ Commented Jan 24, 2021 at 14:30

0