2
$\begingroup$

I want to display a big graph with ~5000 vertices and ~5500 edges and given VertexCoordinates. Without the coordinates the graph displays all edges. But with the given coordinates just a few edges are shown.

Graph[nodes, rels, VertexCoordinates -> coords]

I noticed that with GraphStyle -> "Vintage" the edges are shown. I cannot reporduce the error on small test data sets:

Nodes: https://www.wolframcloud.com/objects/3a37ce26-c3a7-4a94-a0ed-7d4e41952b29

rels: https://www.wolframcloud.com/objects/bc960912-ff24-43bc-9dbd-04cf23bbcd70

coords: https://www.wolframcloud.com/objects/aab7a158-c370-417c-8d85-a4e9676bb336

Edit / Solution a simple PerformanceGoal -> "Quality" would have done it too

default style vintage style

$\endgroup$
  • $\begingroup$ I only see 5052 coordinates, but 5062 vertices. Why don't you publish the variables to the wolfram cloud. $\endgroup$ – M.R. Jan 11 '17 at 4:34
  • $\begingroup$ @M.R. published on WC and checked the length. It should work now. $\endgroup$ – meneken17 Jan 11 '17 at 10:43
  • $\begingroup$ You could set VertexSize -> 0 $\endgroup$ – halmir Jan 11 '17 at 14:12
  • $\begingroup$ @halmir that fixes the problem. can you explain why? $\endgroup$ – meneken17 Jan 11 '17 at 14:33
  • $\begingroup$ Looks like it might be a bug. $\endgroup$ – M.R. Jan 11 '17 at 16:22

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.